23 octombrie 2011

Casa Bacchus

    Pe fondul cresterii fara masura a pretului vinului romanesc cat de cat de calitate, fiecare dintre noi incearca sa gaseasca licoarea la un pret decent, dar si intr-un loc unde are garantia ca a fost pastrata asa cum trebuie. Cred ca trebuie sa ne reamintim o regula importanta: vinul pe care ni-l dorim nu l-a facut nici Metro, nici Carrefour, nici orice alt magazin de vinuri. Asa ca va dau un pont (valabil pentru Bucuresti): Casa Bacchus
Stiu acest magazin de aproape un an, de cand s-a deschis si i-am fost client de multe ori. Am revenit de fiecare data cu placere pentru a mai discuta cu cei de aici despre vinuri, piata, politici ale producatorilor. Dar si mai important este ca aici sunt preturile cele mai mici din capitala, gama de vinuri cuprinde pe langa cele 30 la Bag in Box, peste 200 de sortimente imbuteliate - TOATE ROMANESTI, temperatura este controlata, se poate plati cu cardul, programul de lucru este pana la 9 seara. Pentru cei interesati exista accesorii de vin, vinuri vechi, de colectie, ambalaje speciale pentru cadouri, bauturi spirtoase de marca.
Dupa ce ca punctul forte il reprezinta preturile mai mult decat decente, la comenzi peste 200 de lei vinul vi se poate aduce gratuit acasa, iar la comenzi de peste 400 exista un discount de 5%.
    
    Producatorii prezenti pe rafturile magazinului sunt: Stirbey, Recas, Oprisor, Basilescu, Garboiu, Vinarte, SERVE, Segarcea, Budureasca, Wine Princess, Halewood, etc. Adica toti cei care conteaza. De la vinuri de 9 lei pana la Solo Quinta, Soare sau Hyperion. Ca daca n-ar fi nu s-ar mai povesti. 
    

    De ce sa dau 25% in plus, sa-l iau din centru?







P.S. Acesta nu e un articol publicitar, ci reprezinta opinia mea referitoare la acest magazin.

2 comentarii:

  1. Intr-adevar, insa in raza mea de actiune mai exista inca 4 locuri mai apropiate care pot fi considerate surse de aprovizionare (Cora, Mega Image si alte 2 magazine de vinuri), insa aici e...altfel ;)
    Hai la Vintest odata ca e marfa multa si de calitate!

    RăspundețiȘtergere