M-am gandit de multe
ori care ar putea fi pozitionarea suprema in materie de vin pe care o poti avea
la un eveniment important. Unii aleg un vin ieftin, pe care isi pun etichete
personalizate, ascunzand rusinos optiunea “de buget”. In cealalta extrema
exista altii care aleg branduri ca Moet, sau Cliquot, considerand ca un brand
mega-comercial de o calitate medie pentru pretul cerut e o mare fitza. Oricati
dolari ai da pe sticla de vin de la nunta ta, cineva, undeva in lume, va avea
acelasi lucru in seara aia pe masa, nu vei fi unic.
Exista un producator
care propune o solutie inovatoare: fa-ti vinul tau! Nu, nu pe balcon, sau la
tara, din 1001 in butoiul de acum 45 de ani, ci in conditii optime, garantate de
tehnologia moderna. Divine Area (1000 de chipuri) s-a consacrat in ultimii ani
ca producator al carui singur tel este calitatea, ne incanta cu un Pinot
Noir de manual, un Cabernet care la ultimul blind comparativ a iesit pe primul
loc in opinia mea si face un pas inaintea celorlalti cu minunatul Cabernet
Franc, atat de iubit in Bordeaux.
Vei avea acces la nu
mai putin de 6 dintre cele mai interesante soiuri rosii: Feteasca Neagra,
Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Pinot Noir si Cabernet Franc, pe care le vei
amesteca dupa propria placere pana vei gasi vinul perfect. Si mai ales UNIC!
Totul se va desfasura
O SINGURA DATA PE AN, intr-un format deosebit, o excursie de doua zile in Dealu
Mare, care pe langa munca propriu zisa de cupajare, care va dura o jumatate de zi, va
cuprinde vizitarea Conacului Belu, o noapte de cazare la Casa Colinelor, vizita
in vie, sesiune de degustare si prezentare a fiecarui soi, materiale informative,
indrumatori/ghizi la fiecare pas.
Sticlele vor fi
complet personalizate, in afara de cupajul de vinuri rosii vei putea alege sau concepe
o eticheta originala.
Cat: Costurile se
ridica la 210 EUR de persoana – loc in dubla sau 225 single pentru tot evenimentul, nu numai cazarea. Costul sau participarea nu este conditionata de comanda de vinuri, insa cam pentru asta mergem acolo.
Cand: 27-28 februarie
2016. La cererea publicului se mai poate organiza o a doua sesiune
profesionista, insa trebuie sa fim macar 12 persoane.
Cantitate de comandat:
minim 24 de sticle, costul acestora fiind in functie de ponderea soiurilor
alese.
Mi-a placut foarte
mult ideea, asa m-am alaturat cu placere acestui proiect.
Mergem la Urlati in
ultimul weekend al lunii!
Detalii structurate coerent gasiti pe Vinland.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu