
Cons: cand faci un spumant de o asemenea calitate ar cam fi cazul sa-ti desenezi si o eticheta mai de soi, pentru ca auriul pe fond negru, la randu-i pe fondul verde al sticlei, legata la gat cu rosu aprins, suna cam a pom de iarna, nu rezoneaza cu atat de putinii iubitori de bule, din care-i mai cerni o data pe cei care isi permit sa-l plateasca. Mi-ar placea sa apara si data imbutelierii, ca sa stiu si eu cand s-a nascut si mai ales de cand sta la raft.
Verdict: 90-91 de puncte si o recomandare de la Jancis Robinson MW, pe care eu n-am urmat-o si m-am pacalit de prea multe ori la poz'nar: sampania ieftina e o bautura scarboasa; vinul spumant din alte parti ale lumii e mult mai bun - si deloc mai scump decat sampania ieftina. In acest moment il consider cel mai bun spumant facut in Romania. Se gaseste in retail, pretul este 50-60 de lei. Este facut pe malul Putnei, la Tifesti, Vrancea, folosind metoda traditionala, fermentare in sticla.
hmmm, nu m-a impresionat in mod deosebit, dar gusturile sunt diferite de la om la om. In opinia mea este sub Recas Sole alb sau Zarea 100
RăspundețiȘtergereFacem un blind, trebuie sa o lamurim :)
Ștergere