16 octombrie 2013

Premiile de excelenta Vinul.ro 2013

    Au început înscrierile la a cincea ediție a Premiilor de Excelență Vinul.Ro! Anul acesta, competitia  va avea loc in perioada 12-15 noiembrie, in Bucuresti, intr-o locatie ce urmeaza a fi stabilita si comunicata public in saptamanile urmatoare.

    In premiera, concursul va fi impartit in trei sectiuni distincte: una pentru vinuri non-retail, (etichete distribuite doar in Hoteluri, Restaurante, Cafenele sau firme de Catering si inregistrate in concurs de catre producatori, distribuitori sau importatorii de vinuri, contra unei taxe de inscriere), o sectiune in care participa vinurile achizitionate de catre organizatori direct de pe rafturile magazinelor si o sectiune pentru vinurile neimbuteliate inca, dar disponibile exclusiv catre restaurante si magazine specializate.


    Comisiile de jurizare vor fi formate din degustatori romani, somelieri, bloggeri de profil (!!) si manageri de magazine specializate si restaurante. Degustatorii vor fi ghidati in evaluari de catre un specialist strain, care va ocupa functia de presedinte de juriu.

    Au confirmat prezenţa în juriul Premiilor de Excelenţă Vinul.Ro 2013: Michel Blanc (Franţa) – directorul Sindicatului Viticultorilor din Chateauneuf du Pape, Anne Serres (Franţa) – degustător şi jurnalist al revistei Terre de Vins, Pierre Thomas (Elveţia) – jurnalist şi membru în comisiile de jurizare al mai multor concursuri internaţionale şi Ryan Opaz – comunicator, specialist în promovare şi jurat al mai multor competiţii internaţionale.

    Printre obiectivele concursului „Premiile de Excelenţă Vinul.Ro” se numără promovarea vinurilor de bună calitate, încurajarea producţiei şi a consumului responsabil de vin, informarea şi educarea publicului în domeniul vinurilor şi prezentarea ultimelor tendinţe în industrie. De asemenea, medaliile şi distincţiile câştigate în cadrul competiţiei pot reprezenta un criteriu important şi de încredere în influenţarea deciziei de cumpărare a vinurilor de către consumatori.

    Parteneriatele media încheiate atât cu presa de specialitate, cat si cu cea de interes generalist ne vor ajuta sa popularizăm cât mai bine, atât la nivel naţional cat şi european, laureaţii “Premiilor de Excelenţă Vinul.Ro - 2013”, cât şi partenerii acestui eveniment. De asemenea, partenerii concursului vor fi promovaţi timp de un an printr-o machetă publicitară în publicaţia Vinul.Ro, dar şi prin diferite modalităţi de promovare modernă (videoclipuri, bannere) pe principalele canale de social-media.

Taxa de participare este de 60 euro / proba + TVA. 

    Din fiecare proba, producatorii vor trimite cate 3 exemplare / sticle. Probele trebuie sa ajunga in posesia organizatorilor, pana cel mai tarziu la data de 8 noiembrie 2013.

Reduceri pentru mai multe probe inscrise:

• intre 5-9 probe – reducere de 5%
• intre 10-14 probe – reducere de 10%
• peste 15 probe – reducere de 15%


    Taxele de participare trebuie platite pana la data de 5 noiembrie 2013, in contul:

SC Cezar Connaisseur SRL, Str. Intrarea Albinari, NR. 5, ET.1, AP.3, Sector 2,  Bucuresti,
RO 15016781 • J40/11634/2002
Cont IBAN: RO33 FNNB 0001 0259 1818 RO01
Banca: Credit Europe Bank, SMB

    Adresa de corespondenta (contracte, facturi, alte comunicari): Str. Maxim Gorki nr. 2A, Sector 2, Bucuresti – in atentia Dnei Dora Todea.

    Adresa de expediere a probelor: Str. Theodor Sperantia nr. 14, Et. 2-3 (langa Posta Vitan), Sector 3, Bucuresti


Comunicat de presa emis de revista Vinul.ro.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu