14 martie 2013

Bai Gorri Blanco 2010

    90 Parker, 91 Penin, 92 Decantalo. Cam agresiv, daca vorbim de lemn, la prima infatisare, dar a facut recurs si l-am judecat din nou: note oxidative (ceaiuri, miere) pe langa unele florale, gustul ne reaminteste de baric, doar nu era sa nu luam in calcul eticheta. Prezinta o oarecare mediana intre lemn, aciditate si ce mai ramane, dar nu e un echilibru frumos, doar deseneaza unghiuri drepte intre ele. N-are consistenta, n-are amplitudine, lungimea post-gustului e minimala, nu pot sa merg peste 83-84 de puncte, oricate cutii as incerca. Are aciditate, are vanilie din plin, chiar si micro-aerisit 2 zile, dar e prea fals-invechit. E loterie cu albele astea spaniole. Daca n-as scrie si n-as fi interesat sa povestesc si altora n-as mai incerca. Partea buna e ca poti da lovitura cu cativa EURO in plus. Sau in minus. Am avut niste super-exemple, peste 90 pct. Am aruncat 55 de lei pe dansul, sa nu mai zic de inca 11 pe FedEx si m-am cam pacalit. Malvasia+Viura vin din Rioja de-a dura. Dati boxele incet in cazul in care dati click, site-ul e cam ciudat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu