5 februarie 2013

Barbaresco la Ginger


    1. Alcool arzator. Visina. Tanin. 82 pct.

    2. Scortisoara. Cirese. Trandafir. 87 pct.

    3. Batran. Tanin enervant. 84 pct.

    4. Cirese negre. Echilibru. Savoare. 87 pct.

    5. Reserva. Catifelare. 94 Parker si 88 Berbecutio.

7 comentarii:

  1. Eu n-am apucat sa le pun pe hartie inca. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Fata de alte dati, acum as fi avut cateva vorbe despre fiecare, dar m-a traznit ideea sa le fac altfel de data asta....

      Ștergere
  3. de data asta insa, cred ca tu ai fost cel zgarcit cu punctele ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las' ca si tu m-ai pacalit cu Summus :P.
      L-am avut intr-un line-up si a cam luat bataie de la concurenta.

      Ștergere
  4. Prunotto 2009 cred ca mult prea proaspat. Am baut anul trecut un 2006 si un 2007, ambele foarte frumoase. In orice caz muuult mai sus de 82pct.

    Cosmin U

    RăspundețiȘtergere
  5. Cosmin,

    Eu am venit cu Prunotto la degustare dupa ce incercasem recent un 2007 care mi s-a parut foarte bun. 2009 e asa cum ai zis mult prea tanar acum.

    RăspundețiȘtergere