7 septembrie 2011

Chardonnay

                                      82                            74                           83                        76

8 comentarii:

  1. Felicitari pentru review! Extrem de concentrat, o poza mai clara de ce urasc (unii) punctele nu cred ca am mai vazut!
    In plus cred ca a fost chinuitor sa departajezi Budureasca de Lacerta...diferenta aceea intre 82 si 83 parerea mea ca merita un post "pe larg"..:)

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am lasat prada simturilor, cu ochii la "campul de cartofi" pe care s-a jucat Romania - Franta. Am avut musafiri, punctajul a fost o medie. Pe langa asta, cel de Budureasca ascunde un secret care nu-i frumos sa fie dezvaluit public, ca nu-i de bine. De la Lacerta, avand in vedere solul calcaros, aveam asteptari un pic mai mari, mai ales dupa SB si MO care au fost foarte bune. Dar a castigat concursul ;). Si la capitolul "en primeur" recomand un Pinot Noir (2009?...inca nu are eticheta, asa l-am cumparat de la ei)care va aparea foarte curand pe piata, tot de Budureasca. Dupa Chardonnay-uri, a incheiat seara en fanfare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-mi mai aminti de asa-zisul gazon de pe marele National Arena :)) Mi-era rusine sa privesc acel meci

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi-a displacut de prima oara cand l-am vazut, in ziua in care a dat drumul publicului...acum vreo luna. Un colos hidos de beton, spoit pe ici pe colo cu vopsea. Ar fi trebuit sa coste 30-40 mil E la ce e acolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda, adevaru' e ca "pasarelele" dintre randuri aratau hidos rau la teve. Treaba tipic romaneasca, s-au grabit sa fie gata la timp si evident ca au dat buleala. Nu ma mira cu nimic

    RăspundețiȘtergere
  6. Scurt si la obiect ..cateodata nu e bine sa te lungesti in descrieri. Imi place si imaginea in sine, cu alaturarea de sticle si etichete.

    RăspundețiȘtergere