tag:blogger.com,1999:blog-8151839866028439533.post2720115301652890227..comments2023-09-17T14:16:40.387+03:00Comments on Un blog de vin cu aciditate ridicata: Mosiile de la TohaniBerbecutiohttp://www.blogger.com/profile/09556956731409791763noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8151839866028439533.post-19267095432825173532013-04-11T03:23:16.141+03:002013-04-11T03:23:16.141+03:00Salut Cristi!
Am facut FILS, adica un fel de Mecan...Salut Cristi!<br />Am facut FILS, adica un fel de Mecanica in limbi straine, incepand de prin '97. Mi-a placut chimia inca din scoala generala, dar din pacate n-am avut parte de niste profesori care sa ma si ghideze, sa-mi dezvolte aplecarea spre aceasta materie. <br />Asta nu e chiar o rabufnire, am avut altele mult mai dure, e doar o constatare si o pierdere de timp/ficati. Promit sa nu se mai intample :)Berbecutiohttps://www.blogger.com/profile/09556956731409791763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8151839866028439533.post-15102033961789647372013-04-10T13:59:27.448+03:002013-04-10T13:59:27.448+03:00Apropo de dom' profesor Perisanu de chimie...s...Apropo de dom' profesor Perisanu de chimie...sa inteleg cumva ca ai terminat TCM-ul ca acolo preda el,nu ? ); Nu de alta, dar si eu am facut cu el...<br />Legat de vin iti inteleg rabufnirea...Eu unul am abandonat demult marca Tohani alaturi de alti "grei" mioritici...Pacat insa de terroir-ul lor...Cristian E.noreply@blogger.com