tag:blogger.com,1999:blog-8151839866028439533.post3425128108325055460..comments2023-09-17T14:16:40.387+03:00Comments on Un blog de vin cu aciditate ridicata: GoodWine 2012 - primele 6 ore de tasting, noutatiBerbecutiohttp://www.blogger.com/profile/09556956731409791763noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8151839866028439533.post-2229396987882084752012-04-01T17:27:52.192+03:002012-04-01T17:27:52.192+03:00Ba da, foarte frumos MO-ul de la Jidvei, am uitat ...Ba da, foarte frumos MO-ul de la Jidvei, am uitat sa-l amintesc. Despre Liliac avem pareri identice :)<br />A doua zi m-am dus pe rosii si in afara de vinurile cunoscute m-a surprins pozitiv producatorul maghiar si negativ cel evreu ;)Berbecutiohttps://www.blogger.com/profile/09556956731409791763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8151839866028439533.post-65258561217837540372012-04-01T08:18:51.706+03:002012-04-01T08:18:51.706+03:00MO-ul de la noul Jidvei nu ti-a placut? Eu m-am in...MO-ul de la noul Jidvei nu ti-a placut? Eu m-am indragostit de Chardonnay-ul lor, mi-a placut ca e curat in arome si fara prea mult lemn, crocant si suplu, spre deosebire de clasicele "fatty-greasy". Si rosul de la Liliac mi-a placut, ca era suplu, catifelat si fructat. Rose-ul lor nu m-a dat deloc pe spate, ca sa zic asa, iar vinul ala alb din struguri uscati cred ca merita vazut peste vreo 2-3 anisori.Cezarhttp://www.vinul.ronoreply@blogger.com