tag:blogger.com,1999:blog-8151839866028439533.post2923051534987533396..comments2023-09-17T14:16:40.387+03:00Comments on Un blog de vin cu aciditate ridicata: Doua vinuri ungurestiBerbecutiohttp://www.blogger.com/profile/09556956731409791763noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8151839866028439533.post-24048536636115180872013-09-12T23:22:15.019+03:002013-09-12T23:22:15.019+03:00Ai prins transformarea Cora in Auchan :D Probabil ...Ai prins transformarea Cora in Auchan :D Probabil scoteau casele de marcat din sistemul Cora pentru a introduce sistemul noului proprietar, Auchan.<br /><br />Bogdan is right, puteai sa alegi mai fericit, nu acel Kekfrankos :P Daca vrei ceva couleur locale, incearca Kadarka. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8151839866028439533.post-8859255883143131632012-07-27T18:24:49.251+03:002012-07-27T18:24:49.251+03:00Se tinea binisor albiciosul, poate am fost cam gen...Se tinea binisor albiciosul, poate am fost cam generos, dar nu prea am avut de unde sa-i tai. N-am inteles porumbelul. Ca n-am zis Burgund Mare? <br />La noi in vechile vii e cam greu de gasit un soi pur, asa ca si calitatea e mai jos, soiul nu-i foarte potent, insa un vin curat, decent e greu de facut fara o minima investitie.<br />Uite rose-ul Lacerta, care am auzit ca deja s-a terminat, e un exemplu ca se poate. Cel vinificat rosu nu l-am incercat inca.Berbecutiohttps://www.blogger.com/profile/09556956731409791763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8151839866028439533.post-86046823882196597542012-07-27T14:52:47.183+03:002012-07-27T14:52:47.183+03:00Acum glumind un pic , cine ar bea un vin cu gust d...Acum glumind un pic , cine ar bea un vin cu gust de "ceai de musetel cu creta si un praf de piper"? Dar 82 de puncte..... eu zic ca esti cam generos.<br />Acum trecand la Kefrankos, ti-a scapat porumbelul cu Burgundul (apropo mare vine de la marimea bobului sper, ca soiul e .....) si Blaufrankisch. Sincer, eu vinuri mai proaste decat din aceste soiuri nu cred ca am baut. Burgundul de Urlati, iar celalat la pahar intr-o crasma in Viena. Vad ca si la unguri este ieftin, cum si la noi burgundul este in gama low entry cam indiferent de producator.BogdanCnoreply@blogger.com